tel

Dostali jsme 4 boudy pro pejsky

Díky skvělým lidičkám se nám, pejskům splnil sen. to společně podařilo. Dan, Maxík, Bruno, Enži dostali od ježíška parádní, zateplené boudy. Moc děkujeme úžasnému ježíškovi za splněné psí přání !!!

Číst více

Na projekt přispěli

O projektu

Po 12 letech útulkem prošlo, už spousta opuštěných pejsků, kteří se zoubkama na boudách vyřádili a i zub času udělal své. Boudy pro pejsky dosluhují a je nutné je postupně obměňit, aby pejsci byli v zimě v teple a pohodlí.

Potřebujeme boudy dostatečně velké a aby byli rozkládací, které se snadno smontují uvnitř kotců pro pejky, bohužel do našich kotců není možné již smontovanou boudu pronést. Na to jsou vchodové dveře do psího kotce příliš malé. Potřebujeme, aby bouda měla střechu lehce odjímatelnou, což výrazně usnadní její čištění. A hlavně takovou boudu, aby byla zateplená a vyrobená z dobrého a pevného materiálu, aby nám vydržela dalších nejméně 10 let.

Našli jsme boudu, která splňuje všechny potřebné vlastnosti, ale cena jedné boudy je 8 990,- Kč, což je to bez dopravy a ochraného nátěru, který vytvoří ochrannou vrsvu, která zabrání vlivům prostředí, plísním a dalším škůdcům v poškození dřeva. A Pejsci potřebují 4 boudy, které je potřeby vyměnit, což je cca 40 000,-Kč.

Zateplená bouda pro psa XXL

zde je odkaz na výrobce Vladeko

Zateplená psí bouda s předsíňkou XXL je vhodná pro velká plemena. Rozměry této boudy pro psy jsou 160 x 90 x 90 cm, které jsou dostatečné pro ubytování velkých plemen, jako je například Německá doga nebo Československý vlčák. Bouda se skládá z vnitřního dřevěného rámu z hranolů o rozměrech 30 x 30 milimetrů. Na tento rám jsou z vnitřní strany přišroubovány OSB desky o síle 10 milimetrů. Ty jsou zvoleny z důvodu maximálního pohodlí Vašich mazlíčků a zároveň Vám usnadní čištění vnitřního prostoru v psí boudě. Z vnější strany boudy pro velké psy jsou pro bezvadný vzhled přišroubovány silné palubky ze smrkového dřeva. Na palubky jsou připevněny ochranné plechy, které zabrání Vašemu pejskovi v okousání boudy, jejímu poškození a samozřejmě i nechtěnému snězení dřevěných kousků.

Silná izolace z bílého polystyrenu

Každá část velké boudy pro psa XXL je pečlivě zaizolovaná. Jako izolace je použit bílý polystyren o síle 30 milimetrů, který bohatě dostačuje na udržení příjemného klima v boudě i za chladných večerech. Izolace je vložena jak do dvojitých stěn, tak i zespoda boudy do podlahy a do bytelné oplechované střechy. K izolaci psí boudy od okolního chladného, nebo naopak i horkého, počasí přispívá svým nemalým dílem i rozměrná předsíňka. Ta také slouží jako místo, kde se zachytí ten největší nepořádek, z Vašeho pejska v ní opadá hlína a otře se bahno, takže je v psí ložnici udržena dostatečná čistota. Z předsíňky zároveň může pes koukat ven do světa a pozorovat okolní dění.

Snadno odjímatelná zateplená střecha

Zateplená psí bouda pro velkého psa XXL je zakryta rovnou střechou s vrchním oplechováním. Střecha je velice snadno odjímatelná a při pokládání střechy nepotřebujete vyvinout žádnou zvláštní námahu, střecha perfektně padne do připraveného místa. Střecha s jejím oplechováním je ideálním místem, kde se Vaši miláčci mohou v klidu vyhřívat.

Montáž boudy pro psa za pár minut

V případě poškození psí boudy – například vyškrábání stěn nebo jinak, je velice snadná náprava. Jednotlivé díly boudy jsou snadno vyměnitelné a rychle k dostání. Poškození boudy v rozích a kolem vstupu do boudy zabraňuje oplechování z pozinkovaného plechu, zateplená psí bouda tak zbytečně neztrácí své izolační vlastnosti z důvodu okousání rohů. Bouda pro velkého psa XXL je dodávána na paletě a její montáž nezabere více než 15 minut Vašeho odpoledne. Veškeré díly boudy pro psy jsou z výroby předvrtané, jejich skládání pak připomíná jednoduchou dětskou stavebnici. Bouda se snadno montuje i uvnitř kotců pro psy, do kterých není možné ji již smontovanou pronést. Na to jsou vchodové dveře do psího kotce příliš malé.

Bouda je vhodná pro velká plemena psů

Zateplená bouda pro psy XXL je vhodná pro velká plemena. Psí bouda XXL se hodí například pro plemena:

• Afgánský chrt
  • Akita Inu
  • Aljašský malamut
  • Bernský salašnický pes
  • Bloodhound
  • Československý vlčák
  • Grónský pes
  • Německá doga
  • Německý ovčák
  • Sibiřský husky

Psí bouda pro velká plemena je standardně dodávána bez povrchové úpravy. V případě zájmu je možné boudu v naší lakovně natřít. K povrchové úpravě používáme osvědčené lazury Xyladecor. Na výběr je z nepřeberného množství barevných odstínů. Lazura na boudě pro psy vytvoří ochrannou vrsvu, která zabrání vlivům prostředí, plísním a dalším škůdcům v poškození dřeva.

Parametry zateplené  boudy pro psa XXL

Vnější rozměry psí boudy 160 x 90 x 90 cm
Vnitřní rozměry psí boudy 149 x 80 x 84,5 cm
Velikost vchodu 40 x 60 cm
Rozměry ložnice 95,5 x 80 cm
Rozměry předsíňky 49 x 80 cm
Rozměry střechy 171 x 95,5 x 4 cm
Hmotnost 119 kg
Hmotnost střechy 17,5 kg
Síla stěny psí boudy 5,5 cm
Síla izolační vrstvy 30 mm
Materiál izolační vrstvy bílý polystyren
Síla plechu 0,55 mm

OBROVSKÉ PODĚKOVÁNÍ
Dan, Maxík, Bruno, Enži dostali od ježíška parádní, zateplené boudy. Moc děkujeme úžasnému ježíškovi za splněné psí přání !!! Děkujeme za pomoc moc si jí vážíme

Na obrázku může být: 2 people, people smiling , people standing , outdoor a indoor

0 Kč

vybráno z 0 Kč

Warning: Division by zero in /data/web/virtuals/204299/virtual/www/domains/nadacevorisek.cz/wp-content/themes/vorisek/single-sbirka.php on line 154
NAN %

Bankovní spojení

Číslo účtu: 2601521900/2010

Variabilní symbol: 65000

2021 © Nadační fond Voříšek. Všechna práva vyhrazena.

Navrhla a vytvořila mevia.cz