tel

Chladnice na přepravky

Většina pejsků co se k nám dostane, přijde né jen ve špatném psychickém stavu, ale ve hlavně špatné výživné kondici. Proto se v našem útulku se snažíme krmit co nejkvalitnější stravou a to masem.Velmi by nám usnadnilo práci mít chladící box na přepravky s masem. Chladnici jsme zakoupili na úvěr.

Číst více

Na projekt přispěli

O projektu

Máme obrovskou radost.
Dnes nám dorazila nová Lednice bílá HR 600?

Byla koupena na splátky přes firmu ESSOX a všem, kteří nám přispěli pod variabilním symbolem 2222 moc děkujeme. V současné době nám zbývá doplati 6000 Kč MOC Vám všem za pomoc děkujeme a moc si jí vážíme.

Většina pejsků co se k nám dostane, přijde né jen ve špatném psychickém stavu, ale ve hlavně špatné výživné kondici. Proto se v našem útulku se snažíme krmit co nejkvalitnější stravou a to masem.Velmi by nám usnadnilo práci mít chladící box na přepravky s masem. Máme možnost koupit tento chladící box který bazarový.

Velká profesionální značková chladnice. Velká chladící schopnost – rychle vychladí celý prostor. Objem 500 litrů. Automatické odtávání. Vzadu ventilátor k ochlazování kompresoru. Možná záměna dveří na opačné otevírání. Vnější rozměry: Hloubka 70 cm. Šířka 75 cm. Výška 151 cm. Hmotnost 73 kg. Cena se pohybuje kolem 20.000,-kkč

13000 Kč

vybráno z 22750 Kč

Bankovní spojení

Číslo účtu: 2601521900/2010

Variabilní symbol: 2222

2021 © Nadační fond Voříšek. Všechna práva vyhrazena.

Navrhla a vytvořila mevia.cz