tel

Týraná Katinka a Démonek a jejich krutý osud

aktuality

Tuto středu jsme zasahovali a zachraňovali dva týrané a hladové na kost vychrtlé pejsky, kteří byli uvězněni ve sklepě 14 dní bez vody a jídla. Byli zachráněni za za 1minutu 12. Pejsci byli v katastrofální výživové kondici, (hubení na kost) a maximálně zablešení. Bohužel k tomu i agresivní a ve velmi špatné psychické kondici. Pejsci jsou umístěni v karanténě a v léčení. Bude to dlouhá cesta dát je do pohody.

1. Katinka při příjezdu do útulku na kost vychrtlá a bohužel k tomu i agresivní a ve velmi špatné psychické kondici
  2. Démonek 6 měsíční štěně, nedůvěřivý a velmi bázlivý ocásek má až na pupíku -( při příjezdu do útulku

1. Tady žili …
  2. Dvířka otvor do sklepa kde pejsci byli zavření 14 dní ve tmě bez jídla a vody

1. Na jejich odchytu se podílelo několik lidí, všem patří velké poděkování (y)
  2.   Odělané víko do sklepa, tady pejsci žili, byli zavřeni ve tmě 14 dní bez jídla a vody

Oddělané víko do sklepa, tady pejsci žili, byli zavřeni ve tmě 14 dní bez jídla a vody

*

Co tomu rozdílu říkáte? První fotka při odchytu 7 týdnů zpět , Týraná Katinka byla v zoufalém stavu a agresivní, napadala ,podvýživa ,zablešená, celkově se strašně bála lidí kteří ji ubližovali druhá fotka aktuální Katinka jako šéfová útulku, která si konečně užívá života. Je zní úplně nová fena, která se dává do kondice a psychické rovnováhy

2024 © Nadační fond Voříšek. Všechna práva vyhrazena.

Navrhla a vytvořila mevia.cz